You are currently viewing Mattor i vackra färger och former

Mattor i vackra färger och former

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Inredning

Det är spännande hur mycket en snygg matta kan göra för ett rum. Du kan ha inrett med en alldeles ny fåtölj, soffa och tillhörande soffbord men ändå uppleva att det är något som fattas.

En av hemligheterna är att inte glömma textilierna, som kan fylla en lika praktisk som stilmässig funktion. Detta kan ske med allt från runda mattor och tunga gardiner till mönstrade kuddar och färgglada filtar. Var inte rädd för att kombinera olika färger i din inredning – en grön soffa kan exempelvis passa alldeles utmärkt till en rosa matta. Mest drama får du med en stor matta som täcker större delen av golvytan, men detta är förstås en smaksak och bör anpassas efter rummets förutsättningar.

En liten gångmatta till ett mindre utrymme är ett utmärkt exempel på en plats där en liten matta kan göra underverk, eftersom att du där inte får plats med mycket annan inredning. Några av de snyggaste mattorna finns hos Classic Collection, dessutom passar de utmärkt med våra möbler. Hos dem hittar du allt från mindre dörrmattor till stora mattor i mängder av mönster, färger och former.