Om Affordable design: En enkel och bra idé

Design är vår passion och nyfikenheten inom oss gör att vi hela tiden strävar efter det allra bästa. Genom att ständigt uppdatera oss om trender samt hålla en löpande dialog med våra kunder och utvärdera vilka produkter som är populärast, hålls vårt sortiment uppdaterat och fräscht.

Endast prisvärda möbler

Dock tar vi bara in prisvärda möbler, det vill säga möbler med hög kvalité och bra design till ett överkomligt pris!

Vi har inte ett överflöd av produkter, utan vårt sortiment växer allt eftersom nya prisvärda möbler hittas.

Att vi är ett litet företag med få anställda ser vi som något positivt eftersom alla engageras i vartenda beslut som fattas samt att det är enkelt ta nya inriktningar om marknaden kräver det.

Design till bra pris och hög kvalitet är framtiden


Att sälja kvalité och design till bra pris på nätet är framtiden, och vi gör det på vårt sätt och med vår vision. Våra samarbetspartner och fabriker delar alla vår ide och vision, och vi känner stor glädje och stolthet när vi ser hantverket och designen i våra fabriker.
Länge har vi som kunder på möbelmarknaden varit missnöjda med att priser minst sagt dubblas så fort design och kvalité finns med i bilden, måste det vara så? Kunde vi ändra på detta?
Dessa frågor var något vi ville besvara med ett JA, och det var där resan började för Affordable design.

shutterstock_162487214

Precision

Basel-miljo

Erfarenhet

fackforbund-hantverk-e1544998512251.jpg

Passion

Vilka är vi?

Vi är ett gäng inrednings-älskande vänner som grundade inredningsbolaget Affordable design med visionen om en bättre möbelvärld. Vår mission är att förmedla hantverket och god design till ett överkomligt pris. Våra möbler är alltid noga selekterat och utvalt av oss och våra medarbetare som delar vår passion och vårt intresse för kvalitet. Vår filosofi bygger vår egen erfarenhet, ursprunget, hantverkets kunskap och full stolthet från början till slut. Vår övertygelse är att riktig passion & kvalitet inte går att dölja. Genuint god kvalitet och design talar för sig själv och äkta passion är omöjlig att stoppa. Vår passion för möbler är den gemensamma plattformen på Affordable design och det var även denna passion som gjorde Affordable design möjligt.

Stefan  uppvuxen i Stockholm har ett långt förflutet som inredningsarkitekt både mot privata hem och företag. Hans långa erfarenhet i möbelvärlden har varit fullt med givande projekt och upplevelser. Viljan för honom var och är att skapa något utöver det vanliga gällande kvalité och design och samtidigt leverera detta till överkomliga priser. Hans träffsäkerhet på detaljer, utryck och design är ett givet och inspirerande sätt för honom, och vi är alla glada för att detta tänk nu även finns med oss på Affordable design. Redan i tidiga år förstod Stefan att beträda ett rum med fina möbler är så mycket mer än bara funktionen i dessa, att ta in hela atmosfären och med den få en skön känsla och harmoni i kropp och själ var ju många gånger helt avgörande. Hans vision och mål att få ut denna känsla i möblerna till Svenska folket till överkomliga priser är nu påbörjad.

Martin uppvuxen i en möbel familj med både sin far och sin farfar som möbeltapetserare så har han inte kunnat undgå den bästa utbildningen av denna värld att kunna bemästra hur en möbel är uppbyggd från grunden. Vi kan idag med stolthet säga att han är en av oss på Affordable design. Redan i början av sin karriär ville han erbjuda det som var utöver det vanliga till överkomligt pris. I början av 90 talet levererade han internationella designmöbler till svenska folket på ett mycket framgångsrikt sätt. Martin har i sin karriär fram till idag vart en avgörande pusselbit och aktör när det gäller skapande av sittmöbler och soffor, där hans kunskap och design och stilkänsla är svår att slå, han är minst sagt en perfektionist i sitt skapande. Martins vision om att nyttja sin erfarenhet och enorma stilkänsla i Affordable design var en dröm som nu blivit verklighet. Martin är en oersättlig tillgång i Affordable design! Och vi är oerhört glada att ha honom med på tåget.

Sveriges mest prisvärda designmöbler:

Vårt mål är att bli den mest prisvärda möbelbutiken på nätet. Det vill vi bli genom att erbjuda det bästa designsortimentet till ett överkomligt pris och samtidigt med den bästa servicen i branschen. Vi vägrar att låta en designmöbel med god kvalité kosta för mycket! Vi vill att våra kunder, oavsett smak och budget, ska kunna finna möbeln de letar efter hos oss. Med ett sortiment som utökas kontinuerligt hittar du ständigt nya produkter på vår hemsida. Affordable design grundades 2018 som en av de nytänkande pionjärerna på den svenska e-handelsmarknaden. Vår dröm är att Affordable design ska bli den viktigaste och mest omtyckta möbelshoppen på nätet, och vi kommer göra allt i vår kraft att denna dröm ska uppfyllas! Både för vår och våra kunders skull. Vi finns idag etablerade som nätbutik och med fysisk utställning/showroom i Stockholm.