Så här handlar du hos Affordable Design

 Hej! vad kul att du vill bli kund hos oss!

  • Lägg de varor du vill handla i varukorgen. Är du osäker på tygets färg och struktur så kan du enkelt beställa ett tygklipp genom att Klicka på “beställ tygprov” när du är inne på respektive produkt du är intresserad av
 
  • Frakt ingår i alla våra produkter och gäller ”curb side” leverans. D.v.s fram till tomtgräns eller portuppgång. I kassan kan du välja till om du önskar få din vara inburen i din bostad. Detta alternativ är begränsat till stor Stockholm och mälardalen. Vi jobbar på att framöver kunna erbjuda denna service i andra städer .
  • Om din beställning avser lagervaror så kommer vår logistik partner Sun-com logistics att kontakta er för bokning av leverans.                     Gäller din order beställningsvaror så kommer du inom 2-5 dagar få ett mer specifikt ordererkännande med en leverans vecka.
 
  • När beställningen är klar får du en orderbekräftelse till din mail. Vänligen kontrollera att alla uppgifter på den stämmer. Om något är fel så    kan du kontakta oss på [email protected] eller via vår chat eller på telefon 08-745 00 01 så hjälper vi dig.